- تهیه و تدوین برنامه عملیاتی بخش تغذیه در راستای برنامه استراتژیک بیمارستان
- تهیه و تدوین فرآیند مدیریت خدمات غذایی بیمارستان (شامل خرید مواد غذایی، انبارسازی، آماده سازی، طبخ، نگهداری و توزیع غذا ....)
- نگهداری، پیادهسازی و اجرای دستورالعملها، آئیننامهها و بخشنامههای مرتبط در سطح بیمارستان
- تعامل نزدیک با کارشناسان تغذیه معاونت درمان مربوطه جهت برنامهریزهای مرتبط
- همکاری و هماهنگی با مسئول بهداشت محیط بیمارستان برای نظارت بر وضعیت بهداشت و سلامت کارکنان بخش تغذیه
- همکاری و هماهنگی با مسئول بهداشت محیط بیمارستان برای نظارت بر وضعیت بهداشت اماکن ارائه خدمات غذایی و تامین ایمنی کارکنان و محیط
- همکاری با سایر بخشهای اجرایی از جمله اعضاء تیم درمنا، پرسنل بخش تغذیه و مقام مافوق در جهت بهبود ارائه خدمات غذایی
- مدیریت و نظارت بر انجام تحقیقات کاربردی در واحدهای تحت پوشش جهت بهبود کیفیت ارائه خدمات تغذیهای
- شرکت در دورههای آموزشی به منظور روزآمد کردن دانش و مهارتهای مورد نیاز
- برنامهریزی جهت برگزاری دورههای آموزشی تغذیهای برای پرسنل بیمارستان با هماهنگی کارشناس تغذیه معاونت درمان
- تهیه و تدوین متون آموزش تغذیه جهت بیماران
- تهیه شرح وظایف سراشپز، آشپز، کمک آشپز، متصدی توزیع غذا و ظرفشو و سایر پرسنل کمکی در مدیریت خدمات غذایی
- تهیه و تنظیم برنامه غذایی پرسنل مطابق با اصول تغذیهای و بهداشت
- تهیه و تنظیم برنامه غذایی بیماران مطابق با اصول تغذیهای و بهداشت
- مدیریت و سرپرستی، نظارت و ارزیابی فعالیتهای کارشناسان تغذیه بیمارستان و کارکنان بخش تغذیه و تقسیم وظایف پرسنل تحت سرپرستی
- نظارت بر نحوه رعایت الزامات و استانداردهای خدمات غذایی توسط پیمانکار (در صورتی که برون سپاری انجام گرفته است)
- اجرای استانداردهای اعتباربخشی بخش تغذیه در بیمارستان
- تشکیل کمیته تغذیه و رژیم درمانی به شکل دورهای در صورت نیاز
- جمعاوری اطلاعات آماری مرتبط با فعالیتهای بخش تغذیه و بکارگیری نتایج در برنامهریزیهای آتی
بررسی گزارشات و آمار بخش تغذیه و ارسال بازخوردهای دورهای (ارائه گزارش-روند تغییر شاخصها و ....) به معاونت درمان دانشگاه
|