| 
			 - تهیه و تدوین برنامه عملیاتی بخش تغذیه در راستای برنامه استراتژیک بیمارستان 
			- تهیه و تدوین فرآیند مدیریت خدمات غذایی بیمارستان (شامل خرید مواد غذایی، انبارسازی، آماده سازی، طبخ، نگهداری و توزیع غذا ....) 
			- نگهداری، پیادهسازی و اجرای دستورالعملها، آئیننامهها و بخشنامههای مرتبط در سطح بیمارستان 
			- تعامل نزدیک با کارشناسان تغذیه معاونت درمان مربوطه جهت برنامهریزهای مرتبط 
			- همکاری و هماهنگی با مسئول بهداشت محیط بیمارستان برای نظارت بر وضعیت بهداشت و سلامت کارکنان بخش تغذیه 
			- همکاری و هماهنگی با مسئول بهداشت محیط بیمارستان برای نظارت بر وضعیت بهداشت اماکن ارائه خدمات غذایی و تامین ایمنی کارکنان و محیط 
			- همکاری با سایر بخشهای اجرایی از جمله اعضاء تیم درمنا، پرسنل بخش تغذیه و مقام مافوق در جهت بهبود ارائه خدمات غذایی 
			- مدیریت و نظارت بر انجام تحقیقات کاربردی در واحدهای تحت پوشش جهت بهبود کیفیت ارائه خدمات تغذیهای 
			- شرکت در دورههای آموزشی به منظور روزآمد کردن دانش و مهارتهای مورد نیاز 
			- برنامهریزی جهت برگزاری دورههای آموزشی تغذیهای برای پرسنل بیمارستان با هماهنگی کارشناس تغذیه معاونت درمان 
			- تهیه و تدوین متون آموزش تغذیه جهت بیماران 
			- تهیه شرح وظایف سراشپز، آشپز، کمک آشپز، متصدی توزیع غذا و ظرفشو و سایر پرسنل کمکی در مدیریت خدمات غذایی 
			- تهیه و تنظیم برنامه غذایی پرسنل مطابق با اصول تغذیهای و بهداشت 
			- تهیه و تنظیم برنامه غذایی بیماران مطابق با اصول تغذیهای و بهداشت 
			- مدیریت و سرپرستی، نظارت و ارزیابی فعالیتهای کارشناسان تغذیه بیمارستان و کارکنان بخش تغذیه و تقسیم وظایف پرسنل تحت سرپرستی 
			- نظارت بر نحوه رعایت الزامات و استانداردهای خدمات غذایی توسط پیمانکار (در صورتی که برون سپاری انجام گرفته است) 
			- اجرای استانداردهای اعتباربخشی بخش تغذیه در بیمارستان 
			- تشکیل کمیته تغذیه و رژیم درمانی به شکل دورهای در صورت نیاز 
			- جمعاوری اطلاعات آماری مرتبط با فعالیتهای بخش تغذیه و بکارگیری نتایج در برنامهریزیهای آتی 
			بررسی گزارشات و آمار بخش تغذیه و ارسال بازخوردهای دورهای (ارائه گزارش-روند تغییر شاخصها و ....) به معاونت درمان دانشگاه 
			 |