برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
logo

بیمارستان خاتم الانبیا(ص میانه) Miyaneh Khatam-al-Anbia Hospital

فهرست اصلی

واحد تغذیه



واحد تغذیه

نام مسئول: خانم شاه محمدی
تحصیلات: کارشناس تغذیه
داخلی: 289


شرح وظایف:
 
 

- تهیه و تدوین برنامه عملیاتی بخش تغذیه در راستای برنامه استراتژیک بیمارستان

- تهیه و تدوین فرآیند مدیریت خدمات غذایی بیمارستان (شامل خرید مواد غذایی، انبارسازی، آماده سازی، طبخ، نگهداری و توزیع غذا ....)

- نگهداری، پیاده‌سازی و اجرای دستورالعمل‌ها، آئین‌نامه‌ها و بخشنامه‌های مرتبط در سطح بیمارستان

- تعامل نزدیک با کارشناسان تغذیه معاونت درمان مربوطه جهت برنامه‌ریز‌های مرتبط

- همکاری و هماهنگی با مسئول بهداشت محیط بیمارستان برای نظارت بر وضعیت بهداشت و سلامت کارکنان بخش تغذیه

- همکاری و هماهنگی با مسئول بهداشت محیط بیمارستان برای نظارت بر وضعیت بهداشت اماکن ارائه خدمات غذایی و تامین ایمنی کارکنان و محیط

- همکاری با سایر بخش‌های اجرایی از جمله اعضاء تیم درمنا، پرسنل بخش تغذیه و مقام مافوق در جهت بهبود ارائه خدمات غذایی

- مدیریت و نظارت بر انجام تحقیقات کاربردی در واحدهای تحت پوشش جهت بهبود کیفیت ارائه خدمات تغذیه‌ای

- شرکت در دوره‌های آموزشی به منظور روزآمد کردن دانش و مهارت‌های مورد نیاز

- برنامه‌ریزی جهت برگزاری دوره‌های آموزشی تغذیه‌ای برای پرسنل بیمارستان با هماهنگی کارشناس تغذیه معاونت درمان

- تهیه و تدوین متون آموزش تغذیه جهت بیماران

- تهیه شرح وظایف سراشپز، آشپز، کمک آشپز، متصدی توزیع غذا و ظرفشو و سایر پرسنل کمکی در مدیریت خدمات غذایی

- تهیه و تنظیم برنامه غذایی پرسنل مطابق با اصول تغذیه‌ای و بهداشت

- تهیه و تنظیم برنامه غذایی بیماران مطابق با اصول تغذیه‌ای و بهداشت

- مدیریت و سرپرستی، نظارت و ارزیابی فعالیت‌های کارشناسان تغذیه بیمارستان و کارکنان بخش تغذیه و تقسیم وظایف پرسنل تحت سرپرستی

- نظارت بر نحوه رعایت الزامات و استانداردهای خدمات غذایی توسط پیمانکار (در صورتی که برون سپاری انجام گرفته است)

- اجرای استانداردهای اعتباربخشی بخش تغذیه در بیمارستان

- تشکیل کمیته تغذیه و رژیم درمانی به شکل دوره‌ای در صورت نیاز

- جمع‌اوری اطلاعات آماری مرتبط با فعالیت‌های بخش تغذیه و بکارگیری نتایج در برنامه‌ریزی‌های آتی

بررسی گزارشات و آمار بخش تغذیه و ارسال بازخوردهای دوره‌ای (ارائه گزارش-روند تغییر شاخص‌ها و ....) به معاونت درمان دانشگاه

 
       
 

نظرسنجی